Udenhout | straatinfo

inbraak politie meldingen

Inbrekers gezocht

inbraak

Udenhout/TIlburg - Een inbraak aan de Kreitenmolenstraat in Udenhout in de vroege ochtend op zaterdag 7 mei 2016 leidt tot het terugvinden van een gestolen voertuig, maar niet tot het oppakken van de daders. Heeft u iets gezien of heeft u informatie, neemt u dan contact met ons op.

Om 03.35 uur komt er een melding binnen dat er mogelijk een inbraak gaande zou zijn in een winkel aan de Kreitenmolenstraat in Udenhout. Nagenoeg tegelijkertijd komt er een inbraakalarm binnen van deze winkel. Dit zet de agenten op scherp. De melder gaf aan dat hij een zwarte Fiat had zien vertrekken. De Fiat wordt kort daarna door de politie gesignaleerd op de Ringbaan Oost in Tilburg. De auto rijdt op volle snelheid, waardoor de agenten de auto uit het oog verliezen. Er wordt uitgebreid gezocht naar het voertuig, maar op dat moment niet aangetroffen.

Rond 04.45 uur komt een melding binnen dat er meerdere hekken zijn omgereden in de Sint Nicolaasstraat en er een kenteken achtergebleven is aldaar. In een parkeervak in de Sint Andreasstraat wordt het voertuig waar eerder die nacht naar gezocht werd, aangetroffen. In de auto werd een groot aantal kledingstukken aangetroffen weggenomen bij de inbraak in de winkel in Udenhout. De auto stond in de systemen als gestolen voertuig.

Heeft u iets gehoord of gezien of enig idee wie deze daders kunnen zijn, meldt u dan bij de politie. Dat kan via de politieapp of het meldformulier op politie.nl/melden, via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000 of het meldingsformulier van M.

Soortgelijke berichten

Getuigen inbraak Akersloot gezocht
Akersloot

Bewoonster overloopt inbrekers, getuigen gezocht
Rheden

Getuigen inbraken gezocht
Heiloo

Inbraak in woning, getuigen gezocht
Ilpendam

Bewoner betrapt inbrekers, getuigen gezocht
Tilburg

Update: Inbrekers aangehouden, getuigen gezocht
Everdingen

Inbrekers Ouddorp aangehouden in Hellevoetsluis: getuigen gezocht
Hellevoetsluis

Getuigen gezocht
Cruquius

Doorrijder gezocht
Warmenhuizen

Fietsendief gezocht
Millingen Aan De Rijn

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio